Päivikki Nurmi tarjoaa psykologi- ja psykoterapiapalvelua ammattitaidolla Raisiossa

Sijaintikuvake

Kauppakuja 2
    21200 Raisio

Yhteystietokuvake

Yhteydenotot tekstiviestillä tai sähköpostilla:
040 572 7429

nurmipaivikki@gmail.com

Päivikki Nurmi on korkeasti koulutettu psykologi ja psykoterapeutti, joka tarjoaa monipuolisia terapiapalveluita Raisiossa. Päivikki tarjoaa sekä lyhyt- että pidempikestoista psykoterapiaa. Päivikki tarjoaa tukea myös elämän kriisitilanteissa, joita voivat olla esimerkiksi vakava sairastuminen, avioero, työpaikan ja parisuhteen ihmissuhdeongelmat, kiusatuksi tuleminen, irtisanominen, työuupumus, erilaiset traumat ja menetykset. Terapian kesto suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaan yhdessä hänen kanssaan. Päivikki Nurmi on Valviran hyväksymä ammattilainen ja oikeutettu antamaan Kelan taloudellisesti tukemaa psykoterapiaa. Päivikki tarjoaa työterveyshuolloille työterveyspsykologin palveluita.

 

Päivikin kodikas vastaanotto sijaitsee hyvällä paikalla Raision keskustassa, Tokmannin talon 2. kerroksessa. Parkkihallissa on ilmainen pysäköinti.

 

Päivikillä on kymmenien vuosien työkokemus, jonka perusteella hän on kokenut hyväksi sen, että asiakas itse ottaa yhteyttä ennen ensimmäistä tapaamista. Otathan yhteyttä tekstiviestitse numeroon 040 572 7429 tai sähköpostilla osoitteeseen nurmipaivikki@gmail.com. Kerro viestissä nimesi, puhelinnumerosi ja ongelmasi. Päivikki on sinuun yhteydessä.