Luotettavaa psykoterapiaa Raisiossa — elämän kriiseihin tai silloin, kun omat voimavarat eivät riitä

Ota yhteyttä!

Elämän muutosvaiheet tai kriisitilanteet ovat haastavia ja saattavat vaatia ammattiapua. Meillä saattaa olla käsittelemättömiä asioita esimerkiksi lapsuudessamme tai parisuhteissamme, jotka hankaloittavat arkeamme tai tuovat pahaa oloa. Ammattitaitoinen psykologi ja psykoterapeutti osaa auttaa ja avata solmuja oikealla tavalla. Psykoterapia on tehokas hoitomuoto myös useisiin mielen ongelmiin, kuten ahdistukseen ja masennukseen.

 

Kokenut asiantuntija osaa käyttää eri hoitomuotoja ja yhdistellä niitä luovasti asiakkaan tilanteen ja tarpeiden mukaan. Päivikki Nurmi on kokenut psykologi ja psykoterapeutti, joka hoitaa asiakkaitaan luottamuksellisesti ja yksilöllisesti. Päivikin antama terapia auttaa asiakasta löytämään elämäänsä hyvinvointia, jonka turvin asiakas pystyy näkemään omat vahvuutensa ja kykynsä selkeämmin ja selviytymään arjen haasteista entistä paremmin.

Päivikin tarjoamat terapiapalvelut

Päivikin saamia asiakaspalautteita

"Paras kriisiterapeutti ikinä!"

 

"Tutustuin Päivikkiin yli kymmenen vuotta sitten saatuani lähetteen työterveydenhuollosta. Työkykyni oli vaarassa koukuttavan ja vaarallisen seurustelusuhteeni vuoksi. Päivikki auttoi minua realistisen ja tieteeseen perustuvan näkemyksensä avulla irrottautumaan vahingollisesta suhteesta. Arvostan yli kaiken Päivikin rehellisyyttä, aitoa läsnäoloa, kokemusta ja korkeatasoista ammattitaitoa. Olen käynyt ennen Päivikin tapaamista muidenkin psykologien vastaanotolla, joten minulla on vertailukohteita arvioinnilleni. Sain Päivikiltä asiantuntevaa tukea myös, kun sairastuin vakavasti. Tiedän kehen ottaa yhteyttä, kun elämä seuraavan kerran heittelee. Suosittelen lämpimästi Sinullekin, jos etsit pätevää ammattilaista.

 

"Tasapaino ja onnellisuus löytyivät terapiasta."

 

"Hermokimpusta viilipytyksi – se on todella mahdollista, vaikka nyt Sinusta ei kenties tunnukaan siltä. Minulla on ollut onni ja ilo saada olla Päivikin asiakkaana jo 10 vuoden ajan. Nyt koen olevani tasapainossa itseni ja elämäni kanssa. Tällä hetkellä käyn terapiassa harvemmin, mutta en silti halua lopettaa kokonaan vielä. Terapia on myös oman itseni hoitoa – ja jopa hemmottelua."

"Löysin Päivikin työterveyden kautta, ja terapian aloittaminen on ollut yksi elämäni suurimmista käännekohdista. Tarkoitukseni oli käydä vain muutama kerta keskustelemassa eräästä työasiasta.
Työasian puinti johti kuitenkin elämäni analysoimiseen kokonaisuudessaan, jolloin aloitin jännittävän retken minuuteeni ja sitä kautta itseni ja elämäni hallintaan."

 

"Koin epämääräistä pahaa oloa, ja tarve puhua asioistani perusteellisesti ja rehellisesti oli valtava. Vuorovaikutus Päivikin kanssa oli alusta alkaen luontevaa. Hänelle on tärkeää, että asiakas kokee saavansa terapiasta konkreettista hyötyä elämäänsä. Mikä hienointa, hän aidosti kuuntelee ja ottaa kantaa asioihini. Päivikki kommentoi ja keskustelee aktiivisesti. Häneltä saa mielipiteen. Päivikki ei kuitenkaan kerro, miten asia pitäisi hoitaa, vaan huomaa ongelmakohdat ja johdattelee keskustelua niin, että asiakas lähtee itse analysoimaan ja etsimään ratkaisuvaihtoehtoja. Suosittelen lämpimästi Päivikki Nurmea. En voisi toivoa parempaa psykologia!"